Het Groot Onderhoud is nog steeds in volle gang en mogelijk heeft u het zelfs al achter de rug.

De huurdersvereniging wordt hierover regelmatig benaderd door leden en neemt hun ervaringen mee naar gesprekken met MVGM en Bouwinvest. Om de belangen van alle bewoners zo goed mogelijk te kunnen behartigen, willen we u vragen om ook úw ervaringen met ons te delen.

We hebben hiervoor een korte enquete opgesteld van negen vragen. Het invullen kost niet meer dan een minuut van uw tijd.

We horen graag van u, bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname!

klik hier om de enquete in te vullen.

1 Reactie

Cancel

  1. Goed bezig! Ik wilde er graag op wijzen dat de vernieuwingsgolf met keuken, badkamer en wc niet onderhoud mag heten. Het betreft een vernieuwing! Deze vernieuwing is 5jaar naar voren gehaald ivm de activa stagnatie en crisis in de bouw… Zo zijn beleggers en investeerders gerustgesteld en is er een goede kostprijs voor de vernieuwing bedongen. Het echte onderhoud zoals slecht afwaterende daken, balkons of terassen, vallend stukwerk of scheuren in de alg. Ruimten wordt verzuimd, genegeerd of uitgesteld… Wist u trouwens dat atag bijv een aankoopbon vereist van keuken apparatuur, anders kan men de reparaties en voorrijkosten bij garantiegevallen zelf betalen….